Specialisaties

Een gezond eet- en beweegpatroon, dat is wat je zoekt!

Afvallen

Wil jij ook op een gezonde manier afvallen? Een gezond gewicht is erg belangrijk voor jouw gezondheid. Je hebt minder kans op de bekende welvaartsziekten, zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten, een hoge bloeddruk en een hoog cholesterol. Daarnaast is een gezond gewicht beter voor jouw gewrichten en je voelt je vaak beter. Wil jij onder begeleiding van een ervaringsdeskundige op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? Neem dan met mij contact op, dan maken wij samen een plan waarin gezond eten en bewegen met elkaar worden afgestemd. 

Aankomen

Als je een laag gewicht hebt en je voelt je daar niet gelukkig bij, is aankomen een goede optie om je beter te gaan voelen. Een (te) laag gewicht is ook niet goed voor jouw gezondheid. Aankomen lijkt makkelijk, maar dat is niet altijd het geval. Samen kunnen we een plan maken gericht op jouw wensen, op welke manier jij op een gezonde en verantwoorde manier kunt aankomen in gewicht. Wil jij aankomen en lukt het niet? Neem dan contact met mij op en wij gaan dan samen aan de slag!

Voedingsadvies

Een goed voedingsadvies hangt van veel zaken af. De benodigde energie-inname en voedingsstoffen hangen bijvoorbeeld af van het geslacht, lengte, gewicht, activiteiten/werkzaamheden, medicijngebruik en ziektes. Maar ook de mentale gesteldheid heeft invloed op de voedingsbehoefte. Je kunt je bijvoorbeeld moe en futloos voelen, jouw huid kan onrustig zijn of je merkt dat jouw darmen erg van slag zijn, dan is het mogelijk dat de opname van voedingsstoffen uit balans is. Vind jij het belangrijk om te weten of jij alle goede voedingsstoffen binnen krijgt? Of wil jij je fitter voelen? Neem dan contact op voor een advies naar jouw behoeften!

Droogtrainen

Heb jij altijd al een goed gevormd lichaam willen hebben, met goed zichtbare spieren middels een gezond eetpatroon? Dit is mogelijk! Met een super strak eetschema, door mij op maat gemaakt. Daarnaast moet je wel minstens 4x per week krachttraining doen, bij voorkeur, onder begeleiding van een personal trainer. Daarnaast wordt heel veel van je gevraagd zowel fysiek en mentaal. Ben jij sterk genoeg en ben jij er helemaal klaar voor? Neem dan contact met mij op door het formulier in te vullen!

Personal Training

Het afgelopen jaar ben ik mij meer gaan verdiepen in de sport, naast mijn werk als gewichtsonsulente.

De juiste balans tussen voeding en bewegen is ontzettend belangrijk. Ik heb daarom besloten om mij bij te scholen tot fitnesstrainer en ik heb daarbij flink wat ervaring opgedaan als EMS-trainer, small group- en personal trainer.

Mijn enthousiasme voor sporten wil ik ontzettend graag overbrengen aan jou!

Zoek jij een uitstekende personal trainer in Obdam of omstreken? Zoek niet verder!

Ik, Barbara Stoop van Venba, heb alles wat jij zoekt om het beste uit jezelf te halen. Want wist jij al dat de meest effectieve manier van trainen, het werken met een personal trainer is? Bij mij krijg je altijd persoonlijke aandacht d.m.v. coaching, die ervoor zorgt dat jij niet alleen gemotiveerd, maar ook gestimuleerd raakt om tot het uiterste te gaan, waardoor jij jouw persoonlijke doelen ook echt gaat behalen.

Denk jij dat je alles uit je sportmoment haalt?
Heb je het gevoel dat dit je limiet is?
Mijn coachingstraject laat je inzien dat jij echt meer kunt dan je denkt. Je bent sterk, krachtig!!
Heb vertrouwen in mij …..

Bij mij sport je één op één, samen met partner of met vrienden of vriendin. Kies waar jij je goed bij voelt, dan haal ik het beste uit jou.

Je krijgt altijd advies op maat, waarbij je ook gebruik kunt maken van mijn expertise als gewichtsconsulente voor voedingsadvies of bijvoorbeeld onze weeg- en meetmomenten.

Het is allemaal mogelijk bij Venba!